Política de Privacitat

#europeinyou

Des de FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA MARTÍ L’HUMÀ som conscients de la importància que suposa pels nostres clients obtenir informació clara i transparent sobre l’ us que fem de la informació personal que ens proporcionen.

Mitjançant la present Política de Privacitat els hi detallem com tractem les seves dades personals quan es relacionen amb nosaltres. Al proporcionar-nos les seves dades, mitjan la nostra web, està acceptant i donant el consentiment sobre aquesta Política de Privacitat.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

Usuaris de la web

 • Enviar informació relacionada directament amb els serveis que ens sol·liciti
 • Enviar informació promocional i/o publicitària de les nostres activitats, relacionades amb la seva sol·licitud, així com de les activitats que portem a terme, inclús per mitjans electrònics.
 • Resoldre les seves consultes a través dels Formularis inclosos en aquesta web, per el que utilitzarem les dades de contacte que ens hagi facilitat, per informar-lo, ja sigui per telèfon o correu electrònic.
 • Registrarem el seu correu electrònic per enviar-li les publicacions dels esdeveniments que periòdicament lliurem als nostres usuaris, només en el cas de que ho hagi sol·licitat expressament.
 • Gestió, si escau, de la relació contractual, inclosa la tramitació de la sol·licitud de participació en cursos o activitats lúdiques i culturals. Per a gestionar les factures i seguiment de pagaments i per a obtenir informació sobre la qualitat del nostre servei.
 • Per a millorar la seva experiència d’usuari elaborarem un perfil comercial de client, en base a la informació facilitada. No es prendran, en cap cas, decisions automatitzades en base a l’esmentat perfil.
 • Manteniment de llistats de no enviaments comercials, en cas que ens hagi comunicat que no vol rebre informació.
 • Manteniment de llistes de supressió/cancel·lació de dades en cas de que hagi exercitat el seu dret a la cancel·lació de les seves dades. Aquestes dades es mantindran encriptades i amb accés restringit durant el termini legal mínim establert.
 • Permetre el funcionament de la nostra websites, a través de cookies tècniques i funcionals tal com es detalla a la nostra política de cookies fumh.cat/política-privacitat

TEMPS DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les seves dades es conservaran:

 • Durant el mínim temps legal possible (Ex: en cas de facturacions de serveis, dades personals dels participants en programes oficials o contractes de prestació de serveis).
 • En el cas de que no mantingui cap relació amb la FUMH, que per llei estiguem obligat a mantenir-les durant un període de temps determinat la FUMH conservarà les dades durant un període de dos anys.
 • Pels subscriptors a publicacions, 2 mesos després de que sol·liciti la baixa, s’esborraran parcialment les dades del correu (dissociació), per controls estadístics.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

Depenent del tipus de relació comercial i/o de vinculació amb nosaltres, la base legal per tractament de les seves dades personals pot ser:

 • El seu consentiment, donat en el moment de facilitar voluntàriament les seves dades en els nostres formularis i acceptar el tractament de les seves dades a la casella corresponent
 • En base a possible relació contractual com a conseqüència de la seva participació en programes, cursos oficials, convenis de col·laboració amb empreses o altres possibles relacions contractuals.
 • En base a l’interès legítimcom a base legal pel tractament de les seves dades en la navegació als llocs web.
 • Obligació legal, inclosa en el Reglament Europeo de Protecció de Dades i a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic LSSI, com per exemple per el bloqueig de les seves dades i llistat de no enviaments comercials

CESSIÓ DE DADES

 • Les dades dels formularis sobre consultes no es lliuraran a cap tercer. Únicament es tracten internament a FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA MARTÍ L’HUMÀ, exceptuant els casos següents:
 • En la participació en programes on intervinguin terceres Entitats, ja siguin organitzadores dels mateixos, o col·laboradores externes, necessàries per a completar els serveis que es realitzin. Per exemple: participació en programes de la Generalitat de Catalunya, del Servei d’Ocupació de Catalunya, professorat extern que pugui participar en processos de formació, personal tècnic extern necessari. Que en qualsevol dels casos serà informat perquè doni el seu consentiment.
 • Quan la FUMH li presti un servei a través d’una tercera empresa, Entitat o professional, es comunicaran a aquesta les polítiques de privacitat, en relació a la obligació de confidencialitat i es formalitzarà el corresponent contracte de prestació de serveis entre el Responsable del Tractament (FUMH) i l’ Encarregat del Tractament (TERCER, PRESTADOR DEL SERVEI)
 • La FUMH només fa transferències de dades personals a altres països dins la Unió Europea, i no més en ocasions puntuals d’activitats de viatges i intercanvis culturals, en els que es vetlla per donar la màxima privacitat i seguretat a les dades personals dels nostres clients i alumnes. En cas de que algun d’ells estigui situat fora d’aquesta àrea, no més es donaria en països acollits al Privacy Shield en el cas d’Estats Units, o be en un país amb un nivell adequat de protecció, d’acord amb els criteris de la Comissió Europea. En cas d’altres països que no tinguin lleis tan estrictes com la legislació europea, apliquem clàusules contractuals tipus d’acord amb la Decisió de la Comissió Europea de 5 de Febrer de 2010.

La FUMH garanteix que, sota cap circumstància, ven, ofereix o comercialitza amb les dades dels seus clients, alumnes o participants de programes.

DRETS SOBRE LES SEVES DADES

Totes les persones tenen el dret d’accés a la seva informació, de la que pugui ser Responsable la FUMH, i sobre la que s’estigui realitzant algun tipus de tractament de les seves dades personals. Així com a sol·licitar la seva rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la cancel·lació quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades per a l’enviament d’informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a les limitacions indicades per l’interessat.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament de les mateixes.

L’exercici dels drets és pot sol·licitar per correu electrònic, info@fumh.cat, adjuntant còpia de document d’identificació vàlid.

Per a qualsevol consulta sobre el tractament de les seves dades, pot posar-se en contacte amb la FUMH, sol·licitant-lo personalment, o enviant una sol·licitud per correu electrònic a info@fumh.cat

L’interessat pot dirigir-se, si considera il·lícit el tractament de les seves dades, a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades (www.agdp.es)

La FUMH es reserva el dret unilateral de modificar els termes d’aquesta Política de Privacitat, ja sigui per canvis en la normativa corresponent, o per motius d’operativa de la Entitat, que necessitin ampliar les condicions de privacitat o per la creació de nous fitxers de dades, necessaris per dur a terme la gestió de nous projectes. La FUMH no tindrà obligació de comunicar els canvis en la política als seus usuaris, pel que li recomanem que revisi novament els termes que puguin afectar als seus interessos. Amb la finalitat que l’usuari sàpiga que s’han realitzat canvis, actualitzarem la data de la última edició indicada a la capçalera d’aquesta Política de Privacitat.